2022. júl 28.

Lobbanáspont

írta: márkusöcsi
Lobbanáspont

Forró szürke hétköznapjaink a Kárpátok medencéjének szenteletlen ideológiai mocsarában.

 

thewall_kep_3_1.jpg

 

Nem hiábavaló a gondos munka.

Amennyiben a megosztás, a gyűlölet és a kirekesztés magvait elhinted a hülyék kertjében, nagyon hamar szárba szökken az idiotizmus és termőre fordul! Pedig aszály van. Ellenben a mi tekintetes köztársasági elnökünk egy posztjában megerősítette, hogy Isten felé fordul és esőért könyörög, ami némiképp azért megnyugtat.

Jobb is így, mintha ortodox módszerrel öntöző berendezéseket telepítenének az arra hivatottak.

Az viszont legkevésbé tölti el galamblelkemet békével, hogy látom a teljesen tudatos társadalmi megosztás politikájának eredményének gyümölcsét, a gyűlöletet.

Néhányan büszkék a keresztény – konzervatív – nemzeti – homofób értékeikre!

 

295007437_585269349633890_6364135947843887239_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hogy mire kedves MC Kereskedelmi Iroda Kft?

Nagyon megtisztelő lenne, ha leülnénk egy pohár bor mellé és megénekelnék, hogy mire is gondolt a kedves költő! Vagy az irodai adminisztráció!

Mert minek is lett ez az eredménye?

Talán csak nem annak, hogy egyesek faji kérdésekben sem ismernek tréfát, vállalják a vállalhatatlant, mert ugye mi nem keveredünk. 

Mások vadul bólogatnak és utólag kicsit nyögvenyelősen magyarázzák a magyarázhatatlant! 

Nagyon megnyugtat, hogy tőlünk közel 3000 km-re lévő csecsen tömegmészáros hadúr megerősíti, hogy nemzetünk fejének,  fő ideológusának a mi sötétben irányt mutató világítótornyunk (aki nem mellesleg a választási kampányában Kis Grófóval és Győzikével parolázik) minden szava igaz!

Közben a Ferencváros tegnap Franck Boli (Elefántcsontpart), Kristoffer Zachariassen (norvég), Adama Traoré (mali) és Aissa Laidouni (tunéziai-francia) góljaival határtalan örömet szerzett minden jóérzésű magyar futballszurkolónak! Azoknak is, akiknek külön felhívta a figyelmét a kedves vezetőjük, hogy ne felejtsék el leragasztani a testükre tetovált önkényuralmi jelképeket és rasszizmusra utaló egyéb szólamokat a szlovák fővárosban.

Azért itt megkérném a kedves IX. kerületi klubelnök urat, miután értelmezi a tusványosi verdiktet, legyen kedves a kiskutyáival figyeltetni a három, másik kontinensről érkező gólszerző fiatalembert, nehogy véletlenül velünk keveredjenek.

Nehéz elmenni szó nélkül az előbbi kijelentés miatt Hegedűs Zsuzsa miniszterelnöki tanácsadó lemondása, illetve az arra érkező reakciók mellett.  A levelében írt indoklásra néhány kedves kormánypárti kommentelő,  - akik egyébként nem látnak ki a népképviselőink és főispánjaink végbeléből - megjegyezte, hogy mindig a patkányok menekülnek először a süllyedő hajóról.  A mélykeresztényi felebaráti szeretet vezérelte gondolatok és jelzők mögött csak egyet nem értek kedves jobboldali (???) honfitársaim!

Hogy mi? Hogy süllyed a hajó?

Ha valaki megtenné, legyen kedves adjon némi magyarázatot!

Az már csak hab a tortán, hogy véleményem szerint egy politikai ideológiáktól mentes, nem kis sikereket elérő magyar közgazdász felhívta a hasonló diplomájukat éppen átvevő fiatalság figyelmét, hogy szabad perceikben állítsák már vissza a normalitást a rendszerbe.

Szeretném felhívni minden jóérzésű, önmagát még magyarnak valló ember figyelmét, hogy vadul keresse elő Bródy János Ezek ugyanazok című dalát, és legyünk kedvesek együtt a szöveget értelmezni!

Azt gondolom, ha ez még (nem is olyan) sokáig így folytatódik, akkor VÉLETLENÜL egy külső szándék által vezérelve egymásnak fogunk ugrani kedves barátaim, és kurva nagy gáz lesz a baromfiudvarban!

Mert először ugye a tyúkok, majd a birkák, a kutyák és lovak, és persze majd a baptista fogorvosok.

Ja, és mielőtt a disznók egy lófejet küldenének az ágyamba, vagy rontást postáznának a kis testemre az arra illetékesek, azoknak szeretném megjegyezni, össze kell hogy törjem a kis szívüket és az illúziójukat, hogy nem, nem vagyok egy sorosiszta, gyurcsányista, idegenszívű hazaáruló ballibernyák.

Még mindig „belga” vagyok, csak egyszerűen tele van a férfi nemiszervem, nem uralkodott el rajtam a stratégiai nyugalom, és nem vagyok tovább hajlandó ezt némán hallgatni!

 Ez volt kisbarátaim a lobbanáspont!

És még csak csütörtök van, nyakunkon a hétvége....

 

animal_farm.jpg

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá