Fuss_b@szod!

futókalandok [versenybeszámolók, tesztek, ez + az]

2015. már 09.

Bükki Hard,

írta: márkusöcsi
Bükki Hard,

avagy Hokás a bokám!

hokahoz.jpg

Tekintettel, hogy a versenyprioritások a maraton feletti és/vagy terepversenyek irányába mutatnak, kézen fekvő volt a korai időszakban a felsőtárkányi verseny, amit egyébként Olivér javasolt!

Terepesek egybehangzó véleménye alapján nem egy tipikus kinderspiele im kindergarten a HARD, nem árt némi trail-es alapfokú szakismeret, no de azért gyorsan szögezzük le, nem fognak senkinek szobrot emelni a verseny teljesítése miatt!

A Bükki Hard 65km hosszú, több mint 2500 m szinttel fűszerezve , a fantasztikus szervezői marketing érzékenységet bizonyítva, a verseny mind bükki és nem mellesleg „hárd” is!

Ennek megfelelően annyira rákészültem, hogy mire észbe kaptam, lejárt a nevezési határidő. Szégyenszemre gyors email váltás, ...

Tovább Szólj hozzá

2015. már 08.

A Spartathlon nem játék! (2012. szeptember)

írta: márkusöcsi
A Spartathlon nem játék! (2012. szeptember)

Kísért a kísérő..

sp_2012.jpg

Némi vajúdást követően (nem volt hosszú), közkívánatra (ez nem igaz), megosztom görög élményeimet, bár előre bocsájtom, egyeseknek fájni fog!

Prológus 1.0 –magamról ( khmm…tehát én rólam, a szerzőről, aki valójában egy kívülálló semmirekellő)

Kedves Olvasó! Beszámolómat követvén tudnod kell, nem vagyok trágár, sem hímsoviniszta, sem politikailag elkötelezett, bármilyen szélső „értéket” valló, sőt antiszemita vagy rasszista sem!

Tovább megyek! Nem szeretnék tiszteletlen lenni! A téntám által leírt történelmi személyek nagyságát, képességeit és tetteit maximálisan elismerem,sőt tisztelem! (..és azok feljegyzőit is)

Ez némi tájékoztató, de leginkább használati útmutató szösszenetem ...

Tovább Szólj hozzá

futás ultrafutás 2012. Athén Spartathlon Spárta